Aiga> Faʻatau> Steel fausaga> Steel fausaga mea> Maualuga maualuga le malosi
Maualuga maualuga le malosi
Maualuga maualuga le malosi
Maualuga maualuga le malosi
Maualuga maualuga le malosi
Maualuga maualuga le malosi
Maualuga maualuga le malosi

Maualuga maualuga le malosi

Get Latest Price
Totogi totogi:T/T
Incoterm:FOB
Felauaiga:Ocean,Land,Air
Port:Shenzhen,Guangzhou,Dongguan
Oloa Uiga

FaailogaTial Chen

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite : Piece/Pieces
Fausaga uʻamea uʻamea faʻapipiʻi
Suiga vaega o le Steel ou te o le utupoto
Faamatalaga o oloa
O a ituaiga e lua o le maualuga o le malosi o le uamea fausaga mea ?

E i ai ni ituaiga autu e lua o le maualuga o le malosi o le malosi : maualuga malosi hexagon beald bolts ma maualuga malosi malosi. E masani ona faʻaaoga e Head-Matbogon Gold Bolts e faʻafesoʻotaʻi vaega fausaga ma le maualuga o le teʻena ma le malosi, o le C ommon mea o le togi o le 8.8, 10.9 ma le 12.9 . O le maualuga-malosi o le malosi o loʻo faʻaogaina e fesoʻotaʻi ai le lua poʻo le sili atu fausaga o vaega ma le maualuga o le terile ma le malosi malosi, o le masani ai o le vasega o le vasega 8.8, 10.9

E iai ni mea mai ni mea e fesoʻotaʻi ma le o le fale uamea uamea pei o le oloa o le maualuga malosi

1. O le taliaina o le faʻamamafa o loʻo aʻafia ai: O le malosi maualuga o bolts e matua le mautonu ma pe a latou i lalo o le mamafa latou te faigofie ona faʻatupuina le popole o le mafaufau ma le faʻalenatura.
2. Faigata i le faʻapipiʻiina: Ona o le mea moni o le faʻapipiʻiina o le maualuga-malosi bolts e manaʻomia le maualuga o le preload ma deque, faʻapitoa meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina faiga e sili atu faigata.
3. E le mafai ona lamatia: O le maualuga o le malosi e masani ona faia o le carbon poʻo le uʻamea ma mea pei o le steel e sili atu ona pipiʻi i le faʻasao o le uamea.
4. O le mea e faʻaʻea ai: I le tulaga o le maualuga o le malosi o le malosi ma maualuga prepat, o nei bolt ua leiloa o latou pupuʻu faigofie e tau i le faʻavaeina o le faʻamalosi. E le tatau foi ona siaki e masani ai ma tausia.
5. Tau maualuga atu: E maualuga le tau o le malosi o le malosi e sili atu ona taua talu ai e aofia ai gaioiga maualuluga ma mea.
E taua le maitauina: E iai foʻi ni nai faʻamatalaga faʻapitoa e manaʻomia ai but-mana sili ona malosi. Ae i totonu o mataupu faavae, o se ituaiga talafeagai lea e mafai ona filifilia e fuafua e fuafua i se manaʻoga faʻapitoa.

O le a le eseesega i le va o le feteʻenaʻiga o le feteʻenaʻiga ma se vaia

O mea leaga na i ai ma le pulupulu o ni ituaiga eseese e lua o fusi e eseese i lo latou faʻaaogaina ma galuega.

1. O le feteʻenaʻiga o loʻo i ai: O le faʻailoga o tagata e sili atu ona faʻamalosia i totonu o le auvae, ma o le faʻamalosia o le soʻoga o le soʻoga e faʻamalosia ai le emo. O le bolts o loʻo faʻaloaloa e ala i le faʻaaogaina o se tofa i le taimi o le fonotaga. O le taimi muamua na mafua ai ona faʻamau ai le nati i luga o le faʻamau e fai ai le fesoʻotaʻiga. O le faʻamalosia o le malosi o le telsille bolts e masani ona ausia e le gagana faʻafanua o le gaʻo o ia lava.

2. Shear Bolts: O Shear Bolts e masani ona noatia i totonu o le malosi, e ala i le faʻatumauina o le faʻamalosia o le fesoʻotaʻiga i le tuʻuina o le tino o le pa o le tino o le sami. I le taimi o le Fono, Faʻamalosi le uila ma le popo i luga o le fasi fesoʻotaʻiga. Pe a fai o le malosi i se ofuvae malosi, o le tino o le bot o le bot, ina ia puipuia le fesoʻotaʻiga.


Studs

Aiga> Faʻatau> Steel fausaga> Steel fausaga mea> Maualuga maualuga le malosi
Gungdong TiangEn Steel Sword Systering Co., Ltd. O loʻo i ai i Qaishi taulaga, Gunguan Faʻatulagaina i le 2014. O le vaega o le faʻavae i Yiyang, Haun Province Covers o se vaega o le tusa o le 70,000m², ma se manaʻoga o loʻo maua i le 7,000 o tagata uʻamea. O loʻo iai le faʻavasegaina o le Kamupani o le Steeli se vaega o loʻo gaosi ai, Gungdong Process Basicts o le 15,000m ², o le masina o loʻo maua mai ai o le Steel vaega 2000 Tennes Expents 2000 Tontines. Ua matou maua le alualu i luma o le Steth Study Desicts Meafaigaluega ma Faapolofesa Statul Team, Aloation Aoa ma le fausiaina ma le faapipiiina o 'au. O le pisinisi autu o le Kamupani: Steel Seti o le inisinia o le Poloaiga, Steel Section Process, Steel Swords Engineration Faʻapipiʻiina, tuʻufaʻatasia mamanu, fausaga ma faʻapipiʻi. O a tatou mea e aofia ai le Steel vaega e pei o le h-starty fausaga, truss fausaga, portal fausaga, o loʻo matou tuʻuina atu foʻi ni mea uʻamea. . O oloa tumau i faʻavaomalo faʻamatalaga faʻamaonia pei o ISO9001, ISO14001 ma ISO18001. O le inisinia pisinisi salalau solo i luga o le itu i saute-ogatotonu o Saina. O oloa ua faatau atu i le atunuu atoa ma auina atu i fafo i atunuu uma i luga o le...
NEWSLETTER
Contact us, we will contact you immediately after receiving the notice.
Puletaofia © Copyright © 2024 Guangdong Tianchen Steel Structure Engineering Co. Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Sootaga:
Puletaofia © Copyright © 2024 Guangdong Tianchen Steel Structure Engineering Co. Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Sootaga
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu