Aiga> Faʻatau> Steel fausaga> Steel fausaga mea> Shinless Laasaga Steel Pa
Shinless Laasaga Steel Pa
Shinless Laasaga Steel Pa
Shinless Laasaga Steel Pa
Shinless Laasaga Steel Pa
Shinless Laasaga Steel Pa
Shinless Laasaga Steel Pa

Shinless Laasaga Steel Pa

Get Latest Price
Totogi totogi:T/T
Incoterm:FOB
Felauaiga:Ocean,Land,Air
Port:Dongguan,Shenzhen,Guangzhou
Oloa Uiga

FaailogaTial Chen

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite : Ton
Uamea fausaga fausaga
Suiga vaega o le Steel ou te o le utupoto
Faamatalaga o oloa

O le Shinless Laasaga Steel Pa o le Steel Pa na faia o le maualuga maualuga o le telē mimilo tru gents m arterlias ma sili ona leaga. Ua masani ona faʻaaogaina i fale puipui, alavai, auala, inisinia afi, ma isi, pei o aʻu o loʻo uʻamea uʻamea. E sili ona lelei i poloketi e manaʻomia ai le afaina o le afaina, maualuga le malosi o le puipuia poʻo le faʻapitoa siosiomaga tulaga.

O a foliga o le oloa ?

Mea: Oe suʻi 304, 316 ma isi stateless statey mea ma le afaina o le afaina o le afaina ma vailaʻau o mea totino.

Tele: O le lapoa o le lapoa mai le tele o le milimita i le tele o le militeri , e mafai ona masani ona faʻaogaina e faʻamalieina ai faʻapitoa poloketi manaʻoga.

Luga: O le mooth luga, leai ni mea manino e leai se aoga , e lelei tele mo le tapunia vavalalata ma le sima.

Meatotino a masini : o le malosi maualuga o le malosi, maua ai le malosi ma le lelei o le tino.

Ole afaina o loʻo tetee ai: i le siosiomaga faigata pei o le sami, vailaʻau oona ma isi corrosive medums, o loʻo taofia pea le lamatiaga o le faʻaolataga.

O le a le 3 togi o shinless steel?

Steinless Steel e masani ona vaevaeina i ni togiga e tolu, latou o le aastentinic stainless stange, furric shinless spainless steel.

O le fea vasega o le spineless steel o le sili sili ona malosi?

O le malosi o le stalin e masani lava e masani ona faʻavae i luga o le faʻavae ma le togafitia o ana mea. I se tulaga lautele, o le vasega sili ona malosi o sperel e le magalua le faʻamaufaʻailoga steinless, aemaise o uʻamea le faʻamaualuga. O nei fiva fatufatu e maua ai le malosi ma le malosi o le malosi, masani ona faʻaaogaina i apalai e maualuga ai le malosi e manaʻomia, pei o le penefiti ma le tamaoaiga.


Round steel



Aiga> Faʻatau> Steel fausaga> Steel fausaga mea> Shinless Laasaga Steel Pa
Gungdong TiangEn Steel Sword Systering Co., Ltd. O loʻo i ai i Qaishi taulaga, Gunguan Faʻatulagaina i le 2014. O le vaega o le faʻavae i Yiyang, Haun Province Covers o se vaega o le tusa o le 70,000m², ma se manaʻoga o loʻo maua i le 7,000 o tagata uʻamea. O loʻo iai le faʻavasegaina o le Kamupani o le Steeli se vaega o loʻo gaosi ai, Gungdong Process Basicts o le 15,000m ², o le masina o loʻo maua mai ai o le Steel vaega 2000 Tennes Expents 2000 Tontines. Ua matou maua le alualu i luma o le Steth Study Desicts Meafaigaluega ma Faapolofesa Statul Team, Aloation Aoa ma le fausiaina ma le faapipiiina o 'au. O le pisinisi autu o le Kamupani: Steel Seti o le inisinia o le Poloaiga, Steel Section Process, Steel Swords Engineration Faʻapipiʻiina, tuʻufaʻatasia mamanu, fausaga ma faʻapipiʻi. O a tatou mea e aofia ai le Steel vaega e pei o le h-starty fausaga, truss fausaga, portal fausaga, o loʻo matou tuʻuina atu foʻi ni mea uʻamea. . O oloa tumau i faʻavaomalo faʻamatalaga faʻamaonia pei o ISO9001, ISO14001 ma ISO18001. O le inisinia pisinisi salalau solo i luga o le itu i saute-ogatotonu o Saina. O oloa ua faatau atu i le atunuu atoa ma auina atu i fafo i atunuu uma i luga o le...
NEWSLETTER
Contact us, we will contact you immediately after receiving the notice.
Puletaofia © Copyright © 2024 Guangdong Tianchen Steel Structure Engineering Co. Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Sootaga:
Puletaofia © Copyright © 2024 Guangdong Tianchen Steel Structure Engineering Co. Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Sootaga
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu