Aiga> Faʻatau> Steel fausaga> Steel fausaga mea> Sao sao le stoped paipa
Sao sao le stoped paipa
Sao sao le stoped paipa
Sao sao le stoped paipa
Sao sao le stoped paipa
Sao sao le stoped paipa
Sao sao le stoped paipa

Sao sao le stoped paipa

Get Latest Price
Totogi totogi:T/T
Incoterm:FOB
Felauaiga:Ocean,Land,Air
Port:Dongguan,Shenzhen,Guangzhou
Oloa Uiga

FaailogaTial Chen

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite : Ton
Steel Soure Souse System
Suiga vaega o le Steel ou te o le utupoto
Faamatalaga o oloa

O le faʻapipiʻi sao o le faʻaaogaina o le paʻu o le uʻamea o le pretel o se ituaiga o paipa na faia mai le lalagaina o pepa faʻapipiʻi poʻo le faʻaaogaina o le vaega o le pipi pei o galvanzed uamea paipa . E faʻaaogaina i suauʻu, kesi, vailaʻau, faiga ma isi fanua o loʻo i luga o le fausaga maualuga, o le gaosiga maualalo tau ma isi tulaga lelei . O isi tatou mea e pei o aʻu o loʻomea fale uamea.

O le a le eseesega i le va o le sepale paipa ma masani paipa?

O le eseesega i le va o le lelava paipa ma masani paipa e pei lava o mulimuli mai:

1. Eseese fale gaosi oloa: o le sao o le Seam Wall Paipa o loʻo gaosia i luga o faiga o le vevela o le vevela o le uamea, o le malulu o le malulu poʻo le malulu o le ata, e leai ni luga o fafo. O paipa masani, o loʻo i luga o le isi itu, o loʻo fausia e ala i gaioiga e pei o le tatou vaʻaiga ma e masani lava sa i ai ato.

2. O tulaga fausaga eseese e ese: Le pito i totonu ma fafo o le pito i fafo o le stam sasaina paipa o lamolemole ma leai ni thodent vasega, o le mea lea, ua i ai le faʻamalamalamaina ma malosi.

Ae o le papala o sipai masani atonu e le atoatoa , pei o le ea o le ea, slag overapment, matc.

3. Aiaiga i le Faʻaaogaina : Ona o le Malosi e Sili Atu ma le Lotoiga Faʻaaogaina o Seam Seam , e masani ona faʻaaogaina i le suauʻu o loʻo i lalo o le kesi. Ma masani paipa e tele faʻaaogaina mo le tele o inisinia ma maualalo-mamafa, maualalo-vevela tulaga o le faʻasalalauga paipa.

4. E ese le tau: E taugata tele ona o le lavelave o le gaosiga gaioiga o le sasaina o paipa na ufitia ai paipa ma H IGer gaosiga tau . A o le gaosi oloa faiga o le masani masani e faigofie tele, o le tau e maualalo ma le tau o le taugofie.

E taua le matauina o lena E leai ni tulaga lelei o 'olo ma mea e sili ona lelei ma le talafeagai i ni mea e lua o loʻo manaʻomia e faʻavae i le tuʻufaʻatasiga o manaʻoga faʻapitoa aʻo filifilia.


Straight seam welded pipe





Aiga> Faʻatau> Steel fausaga> Steel fausaga mea> Sao sao le stoped paipa
Gungdong TiangEn Steel Sword Systering Co., Ltd. O loʻo i ai i Qaishi taulaga, Gunguan Faʻatulagaina i le 2014. O le vaega o le faʻavae i Yiyang, Haun Province Covers o se vaega o le tusa o le 70,000m², ma se manaʻoga o loʻo maua i le 7,000 o tagata uʻamea. O loʻo iai le faʻavasegaina o le Kamupani o le Steeli se vaega o loʻo gaosi ai, Gungdong Process Basicts o le 15,000m ², o le masina o loʻo maua mai ai o le Steel vaega 2000 Tennes Expents 2000 Tontines. Ua matou maua le alualu i luma o le Steth Study Desicts Meafaigaluega ma Faapolofesa Statul Team, Aloation Aoa ma le fausiaina ma le faapipiiina o 'au. O le pisinisi autu o le Kamupani: Steel Seti o le inisinia o le Poloaiga, Steel Section Process, Steel Swords Engineration Faʻapipiʻiina, tuʻufaʻatasia mamanu, fausaga ma faʻapipiʻi. O a tatou mea e aofia ai le Steel vaega e pei o le h-starty fausaga, truss fausaga, portal fausaga, o loʻo matou tuʻuina atu foʻi ni mea uʻamea. . O oloa tumau i faʻavaomalo faʻamatalaga faʻamaonia pei o ISO9001, ISO14001 ma ISO18001. O le inisinia pisinisi salalau solo i luga o le itu i saute-ogatotonu o Saina. O oloa ua faatau atu i le atunuu atoa ma auina atu i fafo i atunuu uma i luga o le...
NEWSLETTER
Contact us, we will contact you immediately after receiving the notice.
Puletaofia © Copyright © 2024 Guangdong Tianchen Steel Structure Engineering Co. Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Sootaga:
Puletaofia © Copyright © 2024 Guangdong Tianchen Steel Structure Engineering Co. Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Sootaga
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu