Aiga> Faʻatau> Steel fausaga> Steel fausaga mea> Nylon ulu drill stud
Nylon ulu drill stud
Nylon ulu drill stud
Nylon ulu drill stud
Nylon ulu drill stud
Nylon ulu drill stud
Nylon ulu drill stud

Nylon ulu drill stud

Get Latest Price
Totogi totogi:T/T
Incoterm:FOB
Felauaiga:Ocean,Land,Air
Port:Shenzhen,Guangzhou,Dongguan
Oloa Uiga

FaailogaTial Chen

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite : Piece/Pieces
Stainless Steel Rob Rosal Gatter
Suiga vaega o le Steel ou te o le utupoto
Faamatalaga o oloa

Nylon ulu drill stud o le ituaiga o fao faʻaaoga mo le faʻasaʻoina o mea ma nini o le ulu ma le faʻaofuina o le fao, e le o le oloa o le uʻamea. O le ulu o Nylon o le tumutumu o le fao, e masani lava ona faia o Aperamo- ma afaina-ua faasaoina Nylon mea ma le maualuga. O le tino o le fao o le fao o le vaega autu o le fao ma e masani ona faia i totonu o le uʻamea mea, pei o le uʻamea poʻo le alumini.

O le mamanu o le N Ylon Hean Chart Pool e mafai ai ona faʻasaʻoina le mea i luga e ala i le viliina o le tino o le pine o le pine o le pine. O le tino o le fao e faʻafefeteina ma le faʻaosoina o le viliina, e faigofie ona maua ai mea. O le taimi lava o le tino o le faʻauiga o le faʻauiga o loʻo pipiʻi le mea, o le NYLOND HONDER e taofia ai le fao mai le alu i se loloto, o lea na puipuia ai le mea i luga.

O a ni mea leaga o Nylon King Drill Stull ?

O mea maualalo: Nylon mea e maualalo le malosi nai lo uʻamea mea , o se faʻaiuga o lenlon bill e mafai ona faʻatamala poʻo le faʻaleagaina o le malosi poʻo le afaina ai.

Le lelei ava faʻaletonu le tetee atu i ai: N YLL mea e matua matitiva o Shonsion e teteʻe atu , umi le faʻaaogaina poʻo le faʻaaogaina i totonu o le tele o fao vaivai.

E le mafai ona tetee i le maualuga o le vevela: Nylon mea e le mautonu i le maualuga siosiomaga siosiomaga ma ono le malie, deform pe liusuavai pe liusuavai.

Le talafeagai mo avega mamafa: ona o le malosi tapulaʻa o le NYLON mea, Nylon hean niuʻu e masani ona le mafai ona talafeagai mo le mamafa avega poʻo le maualuga o le tele

Faʻatapulaʻa Faʻasao vailaʻau: Niylon mea e ono maualalo le tetee i ni vailaʻau, e ono faʻatupu ai le leaga poʻo vailaʻau o le fao.




Nylon head drill stud

Aiga> Faʻatau> Steel fausaga> Steel fausaga mea> Nylon ulu drill stud
Gungdong TiangEn Steel Sword Systering Co., Ltd. O loʻo i ai i Qaishi taulaga, Gunguan Faʻatulagaina i le 2014. O le vaega o le faʻavae i Yiyang, Haun Province Covers o se vaega o le tusa o le 70,000m², ma se manaʻoga o loʻo maua i le 7,000 o tagata uʻamea. O loʻo iai le faʻavasegaina o le Kamupani o le Steeli se vaega o loʻo gaosi ai, Gungdong Process Basicts o le 15,000m ², o le masina o loʻo maua mai ai o le Steel vaega 2000 Tennes Expents 2000 Tontines. Ua matou maua le alualu i luma o le Steth Study Desicts Meafaigaluega ma Faapolofesa Statul Team, Aloation Aoa ma le fausiaina ma le faapipiiina o 'au. O le pisinisi autu o le Kamupani: Steel Seti o le inisinia o le Poloaiga, Steel Section Process, Steel Swords Engineration Faʻapipiʻiina, tuʻufaʻatasia mamanu, fausaga ma faʻapipiʻi. O a tatou mea e aofia ai le Steel vaega e pei o le h-starty fausaga, truss fausaga, portal fausaga, o loʻo matou tuʻuina atu foʻi ni mea uʻamea. . O oloa tumau i faʻavaomalo faʻamatalaga faʻamaonia pei o ISO9001, ISO14001 ma ISO18001. O le inisinia pisinisi salalau solo i luga o le itu i saute-ogatotonu o Saina. O oloa ua faatau atu i le atunuu atoa ma auina atu i fafo i atunuu uma i luga o le...
NEWSLETTER
Contact us, we will contact you immediately after receiving the notice.
Puletaofia © Copyright © 2024 Guangdong Tianchen Steel Structure Engineering Co. Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Sootaga:
Puletaofia © Copyright © 2024 Guangdong Tianchen Steel Structure Engineering Co. Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Sootaga
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu