Aiga> Faʻatau> Fausaga uʻamea faʻapipiʻi> Curved beam fausaga uamea ofu
Curved beam fausaga uamea ofu
Curved beam fausaga uamea ofu
Curved beam fausaga uamea ofu
Curved beam fausaga uamea ofu
Curved beam fausaga uamea ofu
Curved beam fausaga uamea ofu

Curved beam fausaga uamea ofu

Get Latest Price
Totogi totogi:T/T
Incoterm:FOB
Felauaiga:Ocean,Land,Air
Port:Dongguan,Shenzhen,Guangzhou
Oloa Uiga

FaailogaTial Chen

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite : Ton
Steel curved boam fausaga
Stainless Steel Rob Rosal Gatter
Faamatalaga o oloa
O le a le faʻatuatuaina ma le faʻatuatuaina o moli uʻamea?

O le faʻatuatuaina o loʻo faʻailoa mai i tuʻuga o uʻamea ua taua o le pule sili. O se aotelega o faʻamatalaga o le faʻatuatuaina, faʻatusalia le tulaga o le faʻatuatuaina. O le faʻailoga na faʻaaogaina e fuaina ai le saogalemu o loʻo taʻua o le saogalemu tikeri. O le faʻatuatuaina o loʻo i ai le lautele o uiga i lo le saogalemu, ae o le saogalemu o le sili ona taua o le faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina.
Ona o le le mautonu o mea eseese e aafia ai le faʻatuatuaina, pei o fesuiaiga i uta, mea e le atoatoa, ma le mea moni o nei mea faʻapitoa o mea o le tulafono o le tulafono, ma le mea moni o nei faʻaaoga le avanoa. O le faʻatuatuaina o mea e faʻasino i le ono mafai ona faʻamama o le Steel Debury faʻamaeʻaina o galuega tuufaatasiga i totonu o se taimi faʻapitoa ma i lalo o tulaga faʻapitoa. E ono fuaina le faʻatuatuaina o faʻafefeteina.
O le ono mafai ona o le Steel Regive Enginering e mafai ona faʻamaeʻaina le tulaga o loʻo taʻua o le faʻatuatuaina o le mafai ona faʻamatalaina le faʻaaogaina O le fesoʻotaʻi e lua, o le tasi, o le mea lena, p + pf = 1.
I le Steed Decreen Declector, faʻaopopo i fonotaga ma le pule fesoasoani i manaʻoga, e tatau ona iloiloina le tamaoaiga o le tamaoaiga. O le lua e masani ona feteʻenaʻi ma le tasi le isi. O le faʻafitauli o le faʻafitauli e foia i le Steel Defem Swort o le filifilia o se paleni talafeagai i le va o le malosi ma le tamaoaiga o le slack fua o le mea e mafai ai aoga manaʻoga ma le faʻamoemoeina talafeagai.
Mai le faʻamasinoga manatu, o le saogalemu ma le amanaʻia o fausaga uʻamea e le mafai ona atoatoa, ioe, o le a le atoa le 100% o loʻo aʻafia. Ae i se taimi e le mafai ai e le le mafai ona le mafai ona taliaina le masini punou e talia ai tagata, e mafai ona iloiloina o le uafu fausaga e faʻatuatuaina. O le metotia fuafuaina mafai ona mauaina e faʻatatau i lenei malamalamaaga ua faaigoaina o le ono mafai.



Arc beam
Aiga> Faʻatau> Fausaga uʻamea faʻapipiʻi> Curved beam fausaga uamea ofu
Gungdong TiangEn Steel Sword Systering Co., Ltd. O loʻo i ai i Qaishi taulaga, Gunguan Faʻatulagaina i le 2014. O le vaega o le faʻavae i Yiyang, Haun Province Covers o se vaega o le tusa o le 70,000m², ma se manaʻoga o loʻo maua i le 7,000 o tagata uʻamea. O loʻo iai le faʻavasegaina o le Kamupani o le Steeli se vaega o loʻo gaosi ai, Gungdong Process Basicts o le 15,000m ², o le masina o loʻo maua mai ai o le Steel vaega 2000 Tennes Expents 2000 Tontines. Ua matou maua le alualu i luma o le Steth Study Desicts Meafaigaluega ma Faapolofesa Statul Team, Aloation Aoa ma le fausiaina ma le faapipiiina o 'au. O le pisinisi autu o le Kamupani: Steel Seti o le inisinia o le Poloaiga, Steel Section Process, Steel Swords Engineration Faʻapipiʻiina, tuʻufaʻatasia mamanu, fausaga ma faʻapipiʻi. O a tatou mea e aofia ai le Steel vaega e pei o le h-starty fausaga, truss fausaga, portal fausaga, o loʻo matou tuʻuina atu foʻi ni mea uʻamea. . O oloa tumau i faʻavaomalo faʻamatalaga faʻamaonia pei o ISO9001, ISO14001 ma ISO18001. O le inisinia pisinisi salalau solo i luga o le itu i saute-ogatotonu o Saina. O oloa ua faatau atu i le atunuu atoa ma auina atu i fafo i atunuu uma i luga o le...
NEWSLETTER
Contact us, we will contact you immediately after receiving the notice.
Puletaofia © Copyright © 2024 Guangdong Tianchen Steel Structure Engineering Co. Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Sootaga:
Puletaofia © Copyright © 2024 Guangdong Tianchen Steel Structure Engineering Co. Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Sootaga
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu